راه های کلاه برداری از طریق اس ام اس، شامل انواع ترفندهای دزدی از گوشی همراه شما است. به عبارتی معمولا روزانه ده‌ها بار از گوشی همراه خود برای ارسال پیامک به افرادی که می‌شناسید استفاده می‌کنید. اما آیا تا به حال پیامکی از فرستنده ناشناس دریافت کرده‌اید؟ این پیامک می‌تواند یک کلاه برداری باشد که سعی می‌کند اطلاعات شخصی شما را بدزدد.

با “فیشینگ”، عمل سرقت اطلاعات شخصی یا مالی از طریق ارتباطات، عمدتا ایمیل‌ها و SMS ناشی می‌شود. اساسا، این فیشینگ به وسیله دیگری، یعنی پیام‌های متنی در دستگاه‌های تلفن همراه انجام می‌شود.

پیام‌های جعلی مانند پیام‌ها و ایمیل‌های فیشینگ، کلاه برداری‌های اجتماعی هستند که با هدف دستکاری وسیله ارتباطی افراد در تبدیل و انتقال داده‌های حساس مانند شماره‌های امنیتی انواع حساب‌های کاربری، شماره کارت اعتباری و رمزهای حساب یا دسترسی به سیستم رایانه‌ای یک شرکت انجام می‌شود. آنها در صدد این هستند که شما را متقاعد می‌کنند که فرستنده یک منبع شناخته شده یا قابل اعتماد است و برای حصول منفعت، حل مشکل یا جلوگیری از تهدید به اقدامات فوری نیاز است.

پس در این مقاله در مورد پیام‌های متنی ناشناس و نحوه گزارش آنها مطلع شوید.

همچنین در این مقاله عناوین زیر مورد بررسی قرار گرفته است که می‌تواند در این جهت به شما کمک شایانی داشته باشد:

فیشینگ پیامکی چیست؟

پیام‌های متنی اسپم و فیشینگ برای کلاه برداری چیست؟

در مورد پیام‌های متنی اسپم چه باید کرد؟

نحوه تشخیص و گزارش پیام‌های متنی اسپم چگونه است؟

انواع پیام‌های متنی اسپم و فیشینگ چیست؟

در مورد پیام‌های متنی اسپم چه باید کرد؟

چگونه از کلاه برداری از طریق اس ام اس جلوگیری کنیم؟

 

فیشینگ پیامکی چیست؟

 

این کلاه برداری زمانی است که مجرمان سایبری پیام‌های کوتاه (SMS) ارسال می‌کنند که برای سرقت اطلاعات شخصی یا مالی از شما طراحی شده است، خواه با تظاهر به اینکه یک سایت معتبر هستید، یا شما را مجبور به دانلود بدافزار بر روی تلفن خود می‌کنند. آنها همچنین می‌توانند شما را فریب دهند تا در صورت داشتن حساب کاربری در فعالیت‌های مختلف، اطلاعات شخصی خود را در اختیار آنها قرار دهید.

انواع کلاه برداری‌های فیشینگ پیامکی وجود دارد که می‌توانند بسیار گسترده و بسیار باشد. در عین حال که این روش‌ها به طور مداوم در حال تغییر است. کلاهبرداران می‌توانند با روش‌های مختلف کلاه برداری کنند که برخی از این نمونه‌ها به شرح زیر است:

ممکن است یک پیام متنی دریافت کنید که شما را دعوت به شرکت در مسابقه می‌کند. ممکن است که به نظر برسد پیامک از یک شرکت معتبر باشد، اما در واقع از یک کلاهبردار سایبری است. به این صورت که معمولا از شما خواسته می‌شود تا برای شرکت در مسابقه یا ارسال جایزه خود، اطلاعات شخصی خود را وارد کنید. سپس این اطلاعات توسط کلاهبرداران گرفته می‌شود.

تأیید تراکنش‌های کارت اعتباری نیز ممکن است یکی از راه‌های کلاه برداری از طریق اس ام اس باشد. به این صورت که مجرمان سایبری می‌توانند برای ارسال پیامک‌های جعلی وانمود کنند که ارائه‌دهندگان کارت اعتباری هستند. این پیامک‌ها ممکن است از شما بخواهند تراکنش اخیر را تأیید کنید.

پاسخ شما به آنها کمک می‌کند تا شماره تلفن شما را تأیید کنند، سپس می‌توانند از آن برای تماس با شما و کلاه برداری از شما استفاده کنند. همچنین ممکن است از شما بخواهند برای خدمات و یا دریافت هدایا ثبت نام کنید.

فیشینگ پیامکی چیست

پیام‌های متنی اسپم و فیشینگ برای راه های کلاه برداری از طریق اس ام اس چیست؟

در این حالت کلاهبرداران، پیام‌های متنی جعلی ارسال می‌کنند تا شما را فریب دهند. در این صورت است که شما ممکن است در دام آنها قرار گیرید و اطلاعات شخصی خود را در اختیار آنها قرار دهید. مواردی مانند رمز عبور، شماره حساب یا شماره و پسوردهای دیگری که از آنها استفاده می‌کنید.

در نتیجه در صورت دریافت این اطلاعات، می‌توانند به ایمیل، بانک یا حساب‌های دیگر شما دسترسی پیدا کنند. یا می‌توانند اطلاعات شما را به کلاهبرداران دیگر بفروشند.

کلاهبرداران از انواع مختلفی از روش‌های متفاوت و مختلف به شگردهای گوناگونی استفاده می‌کنند تا به شما صدمه اطلاعاتی بزنند. ممکن است موارد زیر را در اس ام اس برای شما ارسال کنند، تا شما را مجاب کنند به آنها پاسخ دهید و یا وارد لینک موجود در پیامک شوید. این موارد عبارتند از:

جوایز رایگان، کارت هدیه یا تخفیف را نشان می‌دهد،

به شما کارت اعتباری قابل استفاده در یک فروشگاه خاص را ارائه می‌دهد،

وام‌های دانشجویی خوبی را برای کمک به شما نمایش می‌دهد،

کلاهبرداران همچنین پیام‌های جعلی ارسال می‌کنند که می‌گوید اطلاعاتی درباره حساب یا تراکنش شما دارند،

گاهی نیز عنوان می‌دارند که متوجه برخی فعالیت‌های مشکوک در حساب شما شده‌اند،

ادعا می‌کنند مشکلی در اطلاعات پرداخت شما وجود دارد،

یک فاکتور جعلی برای شما ارسال می‌کنند و به شما می‌گویند در صورت عدم مجوز خرید، با آنها تماس بگیرید،

یک اعلان تحویل بسته جعلی برای شما ارسال می‌کند،

به طور کلی در این پیام‌ها ممکن است از شما بخواهند که اطلاعات شخصی خود را – مانند میزان درآمد خود، میزان بدهی خود، یا حساب بانکی، کارت اعتباری یا شماره تأمین اجتماعی خود – را برای دریافت هدیه خود یا پیگیری به آنها ارائه دهید. همچنین ممکن است به شما بگویند روی پیوند موجود در پیامک، کلیک کنید تا در مورد این مسئله بیشتر بدانید. برخی پیوندها ممکن است شما را به یک وب سایت جعلی ببرند که واقعی به نظر می‌رسد اما اینطور نیست. در نتیجه در صورت ورود به سیستم، کلاهبرداران می‌توانند نام کاربری و رمز عبور شما را بدزدند.

پیام‌های دیگر ممکن است بدافزارهای مضر را بر روی تلفن شما نصب کنند که اطلاعات شخصی شما را بدون آنکه متوجه شوید سرقت کند.

پیام‌های متنی اسپم و فیشینگ برای کلاهبرداری چیست

در مورد پیام‌های متنی اسپم چه باید کرد؟

اگر پیامکی دریافت کردید که انتظارش را نداشتید و از شما می‌خواهد اطلاعات شخصی خود را بدهید، روی هیچ پیوندی کلیک نکنید. شرکتهای قانونی و درست، هیچ گاه اطلاعاتی را در مورد حساب شما از طریق پیامک درخواست نمی‌کنند.

اگر فکر می‌کنید ممکن است این پیام واقعی باشد، با استفاده از شماره تلفن یا وب سایتی که می‌دانید واقعی است با شرکت مربوطه تماس بگیرید، نه اطلاعات موجود در پیامک. راه‌های زیادی وجود دارد که می‌توانید پیام‌های متنی ناخواسته را فیلتر کرده یا آنها را قبل از رسیدن به گوشی همراه خود شما متوقف کنید.

در مورد پیام‌های متنی اسپم چه باید کرد

این کار را می‌توانید از طرق مختلف انجام دهید که راه‌های کلاه برداری از طریق اس ام اس را به طور کلی مسدود کند. برخی از این کارها عبارتند از:

از طریق گوشی همراه خود:

تلفن شما ممکن است گزینه‌ای برای فیلتر کردن و مسدود کردن پیامهای فرستندگان ناشناس یا اسپم‌ها داشته باشد. در نتیجه بهتر است که نحوه فیلتر و مسدود کردن پیام‌ها که در iPhone و نحوه مسدود کردن شماره در گوشی همراه با سیستم عامل اندروید وجود دارد را مطالعه و بررسی کنید.

از طریق ارائه دهنده سیم کارت خود:

ارائه‌دهنده سیم کارت شما ممکن است دارای ابزار یا سرویسی باشد که به شما امکان می‌دهد تماس‌ها و پیام‌های متنی را مسدود کنید. برای اطلاع از گزینه‌های ارائه دهندگان مختلف، وب سایتی که برای ارائه‌دهنده سیم کارت شما است را بررسی کنید.

یک برنامه مسدودکننده شماره تلفن ناشناس:

برخی از برنامه‌های مسدود کننده شماره تلفن ناشناس، نیز به شما امکان می‌دهند پیام‌های متنی ناخواسته را مسدود کنید. همچنین می‌توانید برنامه‌ها را به صورت آنلاین جستجو کنید. ویژگی‌ها، رتبه‌بندی کاربران و نظرات افراد و متخصصان را برای آن نرم‌افزار خاص بررسی کنید.

هنگام ورود به یک وب سایت ایمن، ممکن است کد را از طریق پیام کوتاه به تلفن شما ارسال کند، که باید علاوه بر اطلاعات ورود به سیستم، آن را در سایت وارد کنید. در عین حال ممکن است که کلاهبرداران می‌توانند برای شما پیامک‌های جعلی ارسال کنند و این کد را درخواست کنند. در نتیجه این ملاک را نباید در نظر بگیرید. در هر حال نباید مشخصات شخصی یا مالی خود را از طریق پیامک به اشتراک بگذارید. بانک، ارائه‌دهنده خدمات و یا هر شرکت اصلی دیگر هرگز از طریق پیام کوتاه اطلاعات حساسی را درخواست نمی‌کند.

نحوه تشخیص و گزارش پیام‌های متنی اسپم چگونه است؟

در صورت دریافت پیام متنی ناخواسته، سه راه برای گزارش آن وجود دارد:

آن را در برنامه پیام‌رسانی که استفاده می‌کنید، به عنوان یک پیامک ناشناس و بلاک‌شده، گزارش دهید. در نتیجه به دنبال گزینه گزارش ناخواسته یا اسپم باشید.

کلاهبرداران ممکن است در جلوه دادن پیام‌ها به ظاهر واقعی حیله‌گری بیشتری داشته باشند، اما نشانه‌هایی وجود دارد که می‌توانید مراقب آنها باشید.

پیام از یک شماره ناشناس:

اکثر سازمان‌ها از “شناسه فرستنده” خود محافظت می‌کنند بنابراین پیام‌های متنی باید به جای شماره عمومی از کد اختصاری و یا نشانگر خود آن سازمان باشد. البته همیشه نیز به این شماره‌های مشخص نیز اعتماد نکنید، زیرا نام شناسه فرستنده می‌تواند در تلفن‌های هوشمند ربوده شود.

در صورت شک، با استفاده از شماره تأیید شده از وب سایت رسمی سازمان، مستقیما با سازمان تماس بگیرید.

نحوه تشخیص و گزارش پیام‌های متنی اسپم چگونه است

درخواست فوری برای پرداخت یا جزئیات:

این روش یک تاکتیک معمول است که سعی می‌کند شما را نگران کند، بنابراین احساس می‌کنید باید سریع عمل کنید. سازمانهای اصلی به ندرت از شما می‌خواهند که بدون وارد شدن به حساب خود از طریق پیام متنی پول پرداخت کنید و یا اطلاعات حساب کاربری تغییر دهید.

آدرس وب سایت جعلی:

آیا آدرس وب سایت با آدرس سازمان مطابقت دارد؟ اطمینان حاصل کنید که پیوند وب سایت متعلق به دامنه رسمی سازمان است – به عنوان مثال، www.NAME.com. همیشه به طور مستقل و غیر از کلیک بر روی لینک موجود در پیام باشید و شخصا در مرورگر به دنبال جزئیات یک سازمان باشید تا جزئیات را دوباره بررسی کنید.

روش‌های تشخیص وب سایت کلاه برداری دیگری نیز وجود دارد که در زیر می‌بینید:

اشتباهات املایی و جمله بندی عجیب و غریب:

بانک‌ها، ادارات دولتی و پیام رسان‌ها به ندرت دچار غلط‌های املایی یا دستوری می‌شوند. اگر این پیام منطقی نیست، می‌تواند یکی از راه های کلاه برداری از طریق اس ام اس محسوب شود.

اطلاعات کلیدی:

اگر پیامی‌دریافت می‌کنید که ادعا می‌شود از بانک شما است، همیشه با احتیاط با آن برخورد کنید. بانک شما هرگز نباید:

گذرواژه پین یا بانکداری اینترنتی شما را درخواست کند.

شخصی را برای جمع‌آوری کارت یا اطلاعات بانکی به خانه شما بفرستد.

از شما بخواهد اطلاعات شخصی یا بانکی را ایمیل یا پیامک کنید.

از شما بخواهید پیامی ‌را ارسال کنید که در آن اطلاعات بانکداری اینترنتی خود را وارد کنید.

از شما بخواهید اجازه انتقال وجوهی را بدهید که درخواست نکرده‌اید.

به شما بگوید در زمین یا کالاهای و خدمات دیگر سرمایه‌گذاری کنید.

از شما بخواهد یک معامله انجام دهید.

شما را به یک برنامه تلفن همراه غیر از برنامه رسمی‌ خودشان متصل کنند.

اگر پیامی غیرمنتظره از بانک خود دریافت کردید و نگران اصل یا غیر واقعی بودن آن هستید، می‌توانید با بانک خود از طریق شماره تلفن رسمی‌که در وب سایت آن ذکر شده یا بر روی شماره چاپ شده در پشت کارت اعتباری خود تماس بگیرید.

انواع پیام‌های متنی اسپم و فیشینگ چیست؟

به عنوان مثال، ممکن است از شرکتی که با آن تجارت می‌کنید مانند یک پیام مانند بانک خود، ارائه دهنده تلفن همراه یا خدمات دیگری که از شرکت‌های دیگری، پیام‌هایی دریافت کنید. در حالی که این پیام‌های جعل یو فیشینگ، ادعا می‌کنند که حساب شما منقضی شده یا به دلایلی مشکوک قفل شده است، و برای فعال سازی مجدد آن باید اطلاعات شخصی خود را ارائه دهید یا روی پیوندی کلیک کنید. این اتفاق به کلاهبرداران این امکان را می‌دهد که پول یا هویت شما را بدزدند یا دستگاه خود را با بدافزار آلوده کنند.

تنوع در جعل و سو استفاده از این طرق، بسیار زیاد است. یک متن پیامک و یکی از راه‌های کلاه برداری از طریق اس ام اس ممکن است بگوید شما برنده یک قرعه کشی یا یک کارت هدیه شده‌اید، یا قول بدهد که بدهی وام دانشجویی را کاهش دهد. این موضوع ممکن است مانند هشدار یک سازمان دولتی مانند تامین اجتماعی یا خدمات پستی در مورد تحویل بسته به نظر برسد. همچنین ممکن است به یک فاکتور جعلی یا اعلان لغو محصول یا خدماتی که ظاهرا خریداری کرده‌اید پیوند داشته باشد.

 

انواع پیام‌های متنی اسپم و فیشینگ چیست

 

از آنجا که پیام‌های متنی می‌توانند بیشتر از ایمیل‌ها احساس شخصی بودن داشته باشند، اگر کاربران از خطرات آگاه نباشند، بیشتر در برابر لطمه، آسیب پذیر هستند.

یک پیام متنی، اطلاعات شخصی مانند شماره تأمین اجتماعی یا گذرواژه حساب آنلاین شما را درخواست می‌کند. این پیام از شما می‌خواهد برای حل مشکل، برنده شدن جایزه یا دسترسی به خدمات، روی پیوندی کلیک کنید.

همچنین ادعا می‌شود که از یک سازمان دولتی است. طبق اعلام FCC، نهادهای دولتی تقریبا هرگز با کسی تماس تلفنی یا پیامکی برقرار نمی‌کنند. این متن آزمایش، درمان یا کمک مالی مربوط به کروناویروس را ارائه می‌دهد، یا اطلاعات شخصی را برای ردیابی تماس درخواست می‌کند.

اگر فکر می‌کنید ممکن است مربوط به یک مشکل واقعی باشد، با شرکت یا سازمانی که ظاهرا متن را ارسال کرده است، با استفاده از شماره تلفن یا وب سایتی که مشروعیت آن را می‌دانید، تماس بگیرید. همچنین می‌توانید این متن را برای شرکت مخابراتی خود ارسال ‌کنید تا بتواند بررسی کند.

در هر حال بهتر است که از ابزارهایی استفاده کنید که پیام‌های ناخواسته یا فرستنده‌های ناشناس را فیلتر یا مسدود می‌کنند. دستگاه تلفن همراه شما ممکن است دارای حفاظت داخلی از پیام‌های اسپم باشد. تنظیمات برنامه پیام‌رسانی آن را بررسی کنید.

راه کارهای دیگر در مقابله با پیام‌های متنی اسپم 

 

اطلاعات شخصی یا مالی را در پاسخ به متن یک پیامک جعلی و ناشناس یا در وب سایتی که پیام به آن پیوند دارد، ارائه ندهید. روی پیوندهایی که در پیام‌های با متون مشکوک، کلیک نکنید. آنها می‌توانند بدافزار را روی دستگاه شما نصب کنند یا شما را به سایتی ببرند که همین کار را انجام می‌دهد.

پاسخ ندهید، حتی اگر در پیام آمده است می‌توانید برای جلوگیری از پیام‌های بیشتر “STOP” ارسال کنید. این گزینه به کلاهبردار می‌گوید شماره شما فعال است و می‌تواند به افراد دیگر برای کلاه برداری‌های دیگر و بیشتر فروخته شود.

تصور نکنید که یک متن مجاز است زیرا از یک شماره تلفن یا کد منطقه‌ای آشنا ارسال شده است. اسپم‌ها از جعل شناسه تماس گیرنده برای نشان دادن متن از منبع معتبر یا محلی استفاده می‌کنند.

راه کارهای دیگر در مقابله با پیام‌های متنی اسپم 

مراقب پیامک‌ها و تماس‌های کلاه برداری باشید، متن‌هایی که به شیوع COVID-19 مرتبط هستند. به این صورت که کلاهبرداران خود را بهداشتیاران COVID-10 معرفی می‌کنند.

راه‌های کلاه برداری از طریق اس ام اس بسیار رواج یافته و این امر معمول به حساب می‌آند. بنابراین مهم است که بدانید برای مراقبت از کلاهبرداران باید چه مواردی را رعایت کنید. کلاهبرداران به طور فزاینده‌ای از تلفن‌های هوشمند استفاده می‌کنند و برای به دست آوردن پول شما بسیار هوشمندانه عمل می‌کنند.

تحقیقات صورت گرفته نشان می‌دهد که کلاه برداری‌های متنی از طریق اس ام اس افزایش یافته است زیرا مصرف‌کنندگان به طور فزاینده‌ای به خدمات اجتماعی گسترده و تحویل بسته و محصولات در طول همه‌گیری کرونا وابسته شده‌اند. کلاهبرداران از انواع مختلفی از سیستم‌ها و برنامه‌های پیام‌رسانی مانند SMS، WhatsApp، Facebook Messenger، Viber، Skype، Google Hangouts، Snapchat و سایر سیستم عامل‌های پیام‌رسانی استفاده می‌کنند تا از شما کلاه برداری کنند و به راحتی در تلاش برای سرقت پول شما باشند.

راه کارهای دیگر در مقابله با پیام‌های متنی اسپم

با استفاده از فناوری پوشش هویت برای تغییر نام نمایش داده شده به عنوان فرستنده، کلاهبرداران اغلب به نظر می‌رسد که یک سازمان قانونی از طریق پیامک یا یک برنامه پیام‌رسانی با شما تماس می‌گیرد. این موضوع به عنوان “جعل شماره” شناخته می‌شود.

در صورت دریافت پیام کلاه برداری، مهم است که به آن پاسخ ندهید و آن را گزارش دهید تا دیگران قربانی نشوند. گزارش پیام کلاه برداری رایگان است و به توقف گسترش این پیامها، نحوه اطلاع از کلاه برداری کمک می‌کند.

مشخص شده است که این پیام‌ها دارای پیوندی اشتباه برای بارگیری برنامه‌ای هستند که می‌تواند تلفن شما را با بدافزار آلوده کند. این بدافزار می‌تواند رمزهای عبور و سایر اطلاعات شخصی را جمع‌آوری کند، همچنین برای ارسال پیام‌های بیشتر به مخاطبین دسترسی پیدا می‌کند.

در نتیجه توصیه می‌شود که همیشه مراقب متن‌های ناخواسته باشید و قبل از کلیک روی پیوند، به درستی دقت کنید. اگر فکر می‌کنید یک پیام تحویل واقعی دریافت کرده‌اید، اما مطمئن نیستید، برای تأیید پیام با خط راهنمای خدمات مشتری رسمی‌شرکت تحویل دهنده تماس بگیرید.

اگر پیامی مشابه دریافت کرده اید و فکر می‌کنید کلاه برداری است می‌توانید آن را به سادگی حذف کنید. اگر اینگونه پیام را دریافت کرده‌اید و گوشی همراه شما این برنامه آلوده را بارگیری کرده است، مراحل زیر را دنبال کنید:

هیچ گذرواژه‌ای وارد نکنید و به هیچ حسابی وارد نشوید.

تنظیم مجدد کارخانه را روی دستگاه خود انجام دهید.

پس از باز کردن لینک توسط دستگاه شما، ممکن است از شما خواسته شود که نسخه پشتیبان را نصب کنید، اما هیچ برنامه‌ای را که از زمانی که دستگاه شما به خطر افتاده است به آن دسترسی پیدا کرده‎اید یا بارگیری کرده‌اید، نصب نکنید.

پس از تنظیم مجدد کارخانه دستگاه خود، باید رمزهای عبور خود را در حساب‌های کاربری مختلف خود تغییر دهید تا از امنیت آنها مطمئن شوید.

چگونه از کلاه برداری از طریق اس ام اس جلوگیری کنیم؟

در اینجا چند نکته وجود دارد که به شما در جلوگیری از راه های کلاه برداری از طریق اس ام اس کمک می‌کند.

هیچ پیوندی را کلیک نکنید:

این نکته موثرترین راه برای جلوگیری از راه‌های کلاه برداری از طریق اس ام اس است. پیوندها می‌توانند شما را به وب سایت‌های شبیه سازی شده که برای سرقت پول یا داده‌های شخصی شما طراحی شده‌اند، ببرند. از آنجا که پیوندها اغلب کوتاه می‌شوند تا به پیام آنها کمک کند، تشخیص پیوندهای واقعی از جعلی به هیچ عنوان آسان نیست. با کلیک روی پیوندها باعث می‌شود دستگاه شما به صورت خودکار بدافزار را بارگیری کند. بدافزار همان نرم‌افزار مخربی است که می‌تواند تلفن شما را تحت کنترل خود درآورد و به اطلاعات شما دسترسی پیدا کند.

چگونه از کلاهبرداری از طریق اس ام اس جلوگیری کنیم 2

اطلاعات شخصی را به اشتراک نگذارید:

با تمام پیامهای درخواست کننده اطلاعات مهم – یا این که شما را به وب سایت‌هایی که اطلاعات شخصی را درخواست می‌کنند پیوند دهید – با شک و تردید رفتار کنید. سازمانهای قانونی هرگز به شما پیام نمی‌دهند تا اطلاعات شخصی یا بانکی خود را از شما بخواهید.

در صورت عدم اطمینان مستقیما با سازمان تماس بگیرید:

اگر مطمئن نیستید که یک متن واقعی است، با شرکتی که ادعا می‌کند آن را برای بررسی، ارسال کرده است، تماس بگیرید. از اطلاعات تماس رسمی ذکر شده در وب سایت شرکت یا اسنادی که ممکن است برای شما ارسال شده باشد استفاده کنید، اگر بانک شما ارسال کننده است، معمولا می‌توانید شماره رسمی آن را در پشت کارت اعتباری خود بیابید.

چگونه از کلاهبرداری از طریق اس ام اس جلوگیری کنیم

جواب ندهید:

پاسخ دادن به یک پیامک جعلی، تماس با شماره‌ای که از آن ارسال شده یا کلیک روی پیوندهای مشکوک فقط به کلاهبرداران اجازه می‌دهد از شماره شما سو استفاده کنند. ممکن است با پیام‌ها و تماس‌های کلاه برداری بیشتری بمباران شوید. به احتمال زیاد، این شماره جعل شده است، به این معنی که با شماره شما احتمالا به افراد بیشتری که اموال و اطلاعات آنها به سرقت رفته است، پیام می‌دهند.

اینگونه پیامک‌ها را گزارش کنید:

متن پیامک را به سازمان‌های مربوطه گزارش ‌دهید. سپس این اطلاعات با پلیس و سازمان‌های اطلاعاتی که برای جلوگیری از کلاه برداری‌های پیامکی و این قبیل روش‌ها کار می‌کنند، مورد بررسی گذاشته می‌شود. همچنین اگر قربانی کلاه برداری پیامکی شده‌اید، فورا آن را به پلیس گزارش دهید.

امیدوارم با خواندن این مقاله با راه های کلاه برداری از طریق اس ام اس آشنا شده باشید و بتوانید از آنها جلوگیری کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

اسکرول به بالا